Casper og Lasse er indtrådt som ejere af Plus Malergrossisten Esbjerg. Staben er derfor nu udvidet med flere stærke kræfter. Vi byder velkommen til Emil, Kim og Kenneth, der sammen med Casper, Lasse og Sonny står klar til at servicere dig.

Vi har gennem de sidste 30 år haft en fantastisk rejse med Sigma og har i mange år fulgt Plus’ succes fra sidelinjen. Da muligheden bød sig for et generationsskifte i forretningen, var vi ikke et øjeblik i tvivl. Den flid og service, som har kendetegnet Plus i mange år, er fuldstændigt i tråd med vores værdier.

Om du i dag er Plus kunde eller Sigma kunde, så vil sammenlægningen af de to mærker være en kæmpe gevinst, da de to producenter har komplet modsatte styrker. Sammen har de to udbydere det perfekte setup.”

Alt er som det plejer – bare med mere personale og et endnu større og stærkere engrossortiment. Produkter og priser forsætter som hidtil. Du vil indtil videre have mulighed for at handle dine varer i både afdelingen på Østervangsvej 26 samt i Plus Malergrossistens lokaler på Lillebæltsvej 60, 6715 Esbjerg.

Vi er et godt gammeldags gadekryds. Vi er begge 2. generations malere, sønner af en malermester og farvehandler. Derfor ser vi os selv som en samarbejdspartner som kan hjælpe vores kunder med flere opgaver end den gængse malergrossist. Og vi har serviceret malermestre for Sigma i mere end 10 år.

Ligesom dig, er vi selvstændige erhvervsdrivende, med en håndværksmæssig baggrund og har derfor nemt ved at sætte os i dit sted. Hvilke andre grossister kan hjælpe dig med beregning eller servicere dit sprøjteanlæg?

Vi gør alt i vores magt for at dække dine ønsker og behov – inden for lovens rammer, naturligvis. Vi arbejder en del med at facilitere malerarbejde samarbejdspartnere i mellem. Har du behov for en specialvare, så skaffer vi den. Skal du have hjælp med reklamefolie til firmabilen, så hjælper vi dig. Det sjoveste jeg endnu har skaffet til en samarbejdspartner, var en ATV.

KIG IND OG MØD DET NYE TEAM – VI GLÆDER OS TIL AT SERVICERE DIG! DU FINDER OS PÅ ØSTERVANGSVEJ 26 SAMT I PLUS MALERGROSSISTENS LOKALER PÅ LILLEBÆLTSVEJ 60!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment