Levering: 1-2 dage        Fri fragt på ordrer over DKK 2999,-        Gratis toning         10% rabat på køb over DKK 6000,-

  Fremragende på Facebook   •   Tlf. 75 12 55 36     •    Min konto

SIGMA COATINGS

Lær mere om Sigma Coatings fra den spæde start i 1722 og hele vejen til den absolutte verdenselite.

UDVIKLET TIL DEN PROFESSIONELLE
Sigma udvikler, producerer og sælger primært maling til såvel det professionelle marked. Gennem målrettet forskning og produktudvikling og samarbejde med førende malermestre, udvikles produkter og løsninger til gavn for hele malerbranchen. De høje krav til kvalitet, holdbarhed og dækkeevne sikrer, at produkter under Sigma Coatings mærket imødekommer – og ofte overstiger - markedets krav om høj kvalitet.

Sigma butikkerne ejes af selvstændige iværksættere, typisk med baggrund som malermester eller med stor erfaring fra branchen. Personalet gennemgår løbende uddannelse i produkter, rådgivning og service samt farveteori for at sikre den bedst mulige service i handlen med maling.

KENDT FRA INDUSTRIEN
Bag Sigma Coatings mærket gemmer sig en bred række produkter til alskens formål. Sigma Coatings er bl.a. fortrukken leverandør til industrien og ikke mindst skibsfarten.

HISTORIEN BAG SIGMA
Fra den spæde start i 1722…
Historien dateres helt tilbage til 1722, hvor Pieter Schoen & Zoon i Holland solgte farver under Sigma navnet. Produktionen foregik på den pittoreske farvemølle, "Den Gekroonde Schoen" i Zaandam-Holland.

Navnet - SIGMA - var oprindeligt et varemærke for en række særlige kvalitetsprodukter. Den væsentligste årsag til SIGMA endte med også at blive navnet på virksomhed var dog, at de Den Gekroonde Schoen var svært at udtale for kunderne fra udlandet. SIGMA er afledt af det græske bogstav "S", og "S'et" er i dag en integreret del af logoet.

Den danske historie begynder i 1952, hvor Pieter Schoen blev etableret i landet. I dag er Sigma Coatings en del af PPG koncernen, den næststørste malingsudbyder i verden.

...TIL MARKEDSLEDENE KONCERN I 2018.
Sigma Coatings er en del af PPG koncernen, verdens næststørste producent af maling og markedsleder i flere lande inden for produktionen af maling til professionelle, industrielle og private kunder. På verdensplan har PPG over end 150 produktionsenheder, koncernen er repræsenteret i mere end 60 forskellige lande og beskæftiger over 44.000 medarbejdere på verdensplan.