Levering:
Bestilles varen inden kl. 09.00 afsendes den samme dag. (Deres ordre pakkes og afsendes samme dag som bestillingen er modtaget.)

Danmark.
Alle ordrer sendes med: Danske Fragtmænd. Ved bestillinger på mere end kr. 3000,- er forsendelsen gratis. Ved mindre beløb beregnes fragten efter vægt. Fragt prisen fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen.

Forsinkelser og andet:
I tilfælde af forsinket levering, bedes du kontakte os og vi vil gøre vores bedste for rette op på fejlen.

I tilfælde af udgåede varer vil Køber straks blive underrettet herom.

I tilfælde af at de bestilte varer er udgået, ikke kan leveres, ikke kan leveres til den oplyste pris eller lignende bekræfter (accepterer) vi ikke bestillingen. Vi underretter derimod straks Køber om årsagen til at bestillingen ikke bekræftes (accepteres).

Fortrydelsesret:
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Ved fortrydelse beregnes fragt under alle omstændigheder.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Reklamation:
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til os inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.