Læs mere om vores koncept, malerfirma, historie og det sponsorarbejde vi deltager i.

Professionel maling til spotpris
Hos Malerbutikken sparer du op til 50% på maling, sammenlignet med konkurrerende forretninger / byggemarkeder. Uanset hvordan vi vender og drejer det, får du altid det bedste produkt til prisen.
Trods den billigere udsalgspris er der ikke gået på komprimis med kvaliteten. Vi forhandler primært maling fra Sigma Coatings, Europas næststørste udbyder af bygningsmaling, et hollandsk fabrikat, der har eksisteret siden 1722!
En anden ting vi ikke går på kompromis med er rådgivningen. Selv har vi over 30 års erfaring i branchen og hos os møder du altid en faguddannet maler, som gladelig deler ud af alle tips og tricks inden for malerfaget.

Malerfirma
Vil du hellere kunne læne dig tilbage, og i stedet lade en professionel maler udfører opgaven, så kan vi også hjælpe dig. Vi har et malerfirma med 12 dygtige svende/lærlinge, som gerne hjælper dig med realisere dit malerprojekt.
Ring til 7512 5536 eller kontakt os på mail.

Se noget af det arbejde vi har udført.

Historie
Firmaet kan spores tilbage til ca. 1920, hvor det blev grundlagt af malermester Niels Andersen. Efter et ejerskifte ændrer firmaet navn til Malerfirmaet Carl Jensen.
I 1968, som 21-årig, starter Erhardt Hundebøl som svend i firmaet under mestersvenden Mogens Petersen. Da Carl Jensen går på pension overtager Mogens Petersen i 1972 firmaet.
Fire år senere aftaler Mogens Petersen og Erhardt Hundebøl at indgå kompagniskab og firmaet ændrer i 1981 navn til Malerfirmaet Petersen & Hundebøl. Udover malerfirmaet driver de også sammen stilladsfirmaet PH Stilladser.
I 1986 vælger Mogens Petersen at gå på pension og firmaet overtages af Erhardt Hundebøl. Samme år åbner Erhardt Hundebøl, Malerbutikken i baggården i Islandsgade 44, Esbjerg. I 1997 åbner Malerbutikken i Storegade 47, Bramming + i 1999 på Østervangsvej 26, Esbjerg N og i 2004 i Låsbygade 17, Kolding.
Malerbutikken bliver i 2005 eksklusiv distributør for Sigma Coatings, hvilket betyder at butikkerne nu får varer direkte fra fabrikken i Holland og bliver en del af det landsdækkende distributionsnet.
I dag drives firmaet af Erhardt samt sønnerne Lasse og Casper under navnet Petersen & Hundebøl A/S, etableret 2011, og er ejet af Lasse og Casper Hundebøl.

Sponsorarbejde
Aktive Kvinder
Blåvandshuk Golfklub
Bramming Billardklub
Bramming Boldklub
Bramming Idrætsforening
Bramming Krocketklub
Darum IF
Esbjerg & Omegns Kaninavlerforening
Esbjerg Ungdom Triatlon
Konservatoriets Pigekor
Kvaglund IF
Lions Club
Omnes Esport
Slotsøbadet Kolding
Stafet For Livet
SVS 2000
Team Rynkeby
Treenighedskirkens